Landelijke Gilden

  • DorpMetToekomst 1
  • DorpMetToekomst 2
  • dmt drukwerk2
  • dmt drukwerk3
  • dmt drukwerk1

"Dorp met Toekomst" is een initiatief van Landelijke Gilden. Bedoeling is om de verenigings- en groepsactiviteiten in de Vlaamse dorpen, gehuchten of gemeenten te promoten en te bevorderen. Elk dorp in Vlaanderen kan daarbij de "Vlaamse Prijs Dorp met Toekomst" in de wacht slepen. Samen moeten de dorpsbewoners een origineel idee en plan indienen. Geselecteerde gemeentes kunnen rekenen op financiële steun om hun plan te realiseren. De winnaar wint een groot dorpsfeest voor alle bewoners.

Om de deelnemers een extra duwtje in de rug te geven werd een promotiekoffer ontwikkeld door Phobos & Actor, waarmee men het project aan alle bewoners kon kenbaar maken. Deze promotiekoffer verzamelde verschillende artikelen, waaronder fluovestjes, ballonnen, stickers, vlaggetjes, affiches, borden, ... Alle deelnemers die hun project met succes konden realiseren, kregen nadien ook nog een award van "Dorp met Toekomst".

Phobos & Actor ontwikkelde voor dit project eveneens een volledig nieuwe huisstijl, logo en visual. Het logo straalt op vraag van de klant een gemeenschappelijk dragende functie uit en kreeg bovendien een feestelijk tintje mee. De styling spreekt een breed publiek aan en kan worden geïntegreerd in drukwerk, advertenties, website, enzovoort.

Meer Signalisatie