Resto Frit

  • RestoFrit smulllboxen
  • RestoFrit cadeau
  • K3

Resto Frit is een groep van toeleveranciers uit de Belgische horeca, die extra slagkracht weet te winnen door groepsaankopen en door de professionalisering van de Belgische horeca op gebied van hygiëne en marketing.

Resto Frit raakte onder andere bekend met verkoopstimulerende concepten zoals de Smulllbox en met een langetermijnovereenkomst met Studio 100. Samson & Gert en K3 vormen dan ook een bron van inspiratie. Ook andere concepten ontsproten uit deze groep: productlijnen, hygiëneconcepten, commerciële ideeën…

De jaarlijkse Resto Frit Beurs te Gent is een hoogtepunt voor de frituursector en een unieke formule om frituristen en horeca-uitbaters te informeren en bij te scholen. Hierbij kan iedereen smakelijke nieuwigheden proeven in een collegiale sfeer.

Phobos & Actor is reeds jaren de marketingpartner van Resto Frit, stond mee in voor de ontwikkeling van de Samson & Gert Smulllbox, de K3 Snack en de K3 Smulllbox. Ook veel communicatie - zoals nieuwsbrieven, folders, beurscommunicatie - verloopt sinds meer dan 15 jaar via Phobos & Actor. Als adviseur zijn we immers de rechterhand van Resto Frit.

Meer Verpakkingen en specials